STEUN DIT UNIEKE EVENT 

LoveSwim vindt plaats op een van de mooiste locaties van Amsterdam en levert prachtige beelden op. LoveSwim is een sportief evenement, waarbij de nadruk ligt op bewegen, gezondheid en participatie. De deelnemers leveren een bijzondere prestatie en zijn daar trots op. Maar niet minder belangrijk dan het prestatie- element is het plezier en de bijzondere ervaring van het meedoen en zwemmen op deze geweldige plek. De deelnemers roemden de afgelopen jaren de goede organisatie en de geweldige sfeer. Daar hechten de organisatoren van LoveSwim veel waarde aan en willen ze ook vasthouden. 

LoveSwim wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, de financiële bijdragen van de deelnemers en steun van bedrijven en organisaties. De afgelopen jaren is LoveSwim gesteund door Café De Prik, Het Trutfonds, het Bob Angelo Fonds, Club Church en sauna NZ, iPabo, In Weer en Wind, Mr B en Hallie & Van Klooster Makelaardij.

Ook voor de editie 2019 is LoveSwim afhankelijk van van de steun van bedrijven en organisaties die zich willen verbinden aan een sympathiek sportevenement, dat in 2019 ongetwijfeld opnieuw zal uitgroeien tot een van de gezichtsbepalende events van Amsterdam Gay Pride.