LoveSwim

Mogelijkheden om LoveSwim te steunen
Word sponsor!Word vrijwilliger

Loveswim een Pride duik in de Amstel

Aan de vooravond van de traditionele canalparade, organiseert zwemvereniging Gay Swim Amsterdam voor de vijfde keer een zwem- en triatlonfestijn in de Amstel: LoveSwim.

Op vrijdag 2 augustus duiken honderden zwemmers in de Amstel voor een sportieve zwemwedstrijd. En na een succesvolle vierde editie vorig jaar, organiseert LoveSwim voor de vijfde keer een fun-triatlon. Het evenement is onderdeel van Amsterdam Gay Pride.
De eerste vier edities van LoveSwim waren een groot succes. Meer dan 230 deelnemers doken voor een of meerdere afstanden in de Amsterdamse Amstel. Daarnaast waren er honderden supporters en toeschouwers die de zwemmers aanmoedigden. Zij kwamen ook af op het figuur- zwemmen in de Amstel, met een demonstratie van de Nederlandse kampioenen op dit onderdeel.

LoveSwim vindt plaats op een van de mooiste locaties van Amsterdam en levert prachtige beelden op. Het is een 
sportief evenement, waarbij de nadruk ligt op bewegen, gezondheid en participatie.

LoveSwim wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, de financiële bijdragen van de deelnemers en steun van bedrijven en organisaties.

LoveSwim vindt plaats op een van de mooiste locaties van Amsterdam en levert prachtige beelden op. LoveSwim is een 
sportief evenement, waarbij de nadruk ligt op bewegen, gezondheid en participatie.

De deelnemers leveren een bijzondere prestatie en zijn daar trots op. Maar niet minder belangrijk dan het prestatie- element is het plezier en de bijzondere ervaring van het meedoen
en zwemmen op deze geweldige plek. De deelnemers roemden de afgelopen jaren de goede organisatie en de geweldige sfeer. Daar hechten de organisatoren van LoveSwim veel waarde aan en willen ze ook vasthouden.
LoveSwim wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, de financiële bijdragen van de deelnemers en steun van bedrijven en organisaties. De afgelopen jaren is LoveSwim gesteund door Café De Prik, Het Trutfonds, het Bob Angelo Fonds, Club Church en sauna NZ, iPabo, In Weer en Wind, Mr B en Hallie & Van Klooster Makelaardij.
Ook voor de editie 2019 is LoveSwim afhankelijk van van de steun van bedrijven en organisaties die zich willen verbinden aan een sympathiek sportevenement, dat in 2019 ongetwijfeld opnieuw zal uitgroeien tot een van de gezichtsbepalende events van Amsterdam Gay Pride.

15 + 6 =

 

Mogelijk-
heden om LoveSwim te steunen

BADMUTS / MEDAILLE
Print je logo op de badmuts of de keychord van de medaille die elke deelnemer ontvangt. Niet alleen op het evenement zelf een zichtbare bijdrage, maar ook in de beeldrapportages van het evenement.

GOODIE BAG
Alle deelnemers krijgen een goodiebag mee. Denk aan een kortingsbon, product of het tasje zelf als promotie- materiaal van jouw merk, bedrijf of organisatie.

 

 

 

WEBSITE / NIEUWSBRIEF / FLYER
Een vermelding of uitgebreider verhaal in onze uitingen. De flyer wordt in ruime getale verspreid in Amsterdam en op nationale en internationale zwem- en sport-evenementen. Digitaal wordt de flyer ook verstuurd naar nationale én internationale gay-media en gay-organisaties.

GAY PRIDE UITINGEN
LoveSwim gaat mee in de officiële uitingen van de Gay Pride Amsterdam. Ook dit gebeurt zowel nationaal als internationaal.

EVENEMENT ZELF
Op het evenement zelf is veel mogelijk: van startvlaggen, banners en posters tot drijvende objecten in het water.

Neem contact op!

Heeft u zelf een idee, of wilt u de mogelijkheden bespreken zoals hierboven vermeld?
Neem contact op met
Jos Kuijs via 06 2602 0349 of joskuijs@xs4all.nl

Dank aan onze Sponsoren

Neem contact op met Jos Kuijs via 06 2602 0349 of joskuijs@xs4all.nl

Word sponsorWord vrijwilliger