LoveSwim een pride duik in de Amstel

Vrijdag 3 augustus 2018

Startplaats: Roeivereniging Berlage, Weesperzijde

Sponsor mogelijkheden

Aan de vooravond van de traditionele canalparade, organiseert zwemvereniging Gay Swim Amsterdam voor de vierde keer een zwem- en triatlonfestijn in de Amstel: LoveSwim.

Op vrijdag 3 augustus duiken honderden zwemmers in de Amstel voor een sportieve zwemwedstrijd. En na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseert LoveSwim voor de tweede keer een fun-triatlon. Het evenement is onderdeel van Amsterdam Gay Pride.
De eerste drie edities van LoveSwim waren een groot succes. Meer dan 150 deelnemers doken voor een of meerdere afstanden in de Amsterdamse Amstel. Daarnaast waren er honderden supporters en toeschouwers die de zwemmers aanmoedigden. Zij kwamen ook af op het figuur- zwemmen in de Amstel, met een demonstratie van de Nederlandse kampioenen op dit onderdeel.

Fun-Triatlon en synchroon- zwemmen

Tijdens het zwemmen kunnen deelnemers en toeschouwers weer genieten van een optreden van de synchroonzwemmers van zwemvereniging Upstream. Speciaal voor LoveSwim wordt een choreografie ingestudeerd, waaraan de top van Nederland deelneemt.
Na eerdere successen, organiseert LoveSwim voor de derde keer een Fun-triatlon. Triatlonners duiken in de Amstel, stappen daarna op de fiets en eindigen met hardlopen.

Steun dit unieke event

LoveSwim vindt plaats op een van de mooiste locaties van Amsterdam en levert prachtige beelden op. LoveSwim is een
sportief evenement, waarbij de nadruk ligt op bewegen, gezondheid en participatie. De deelnemers leveren een bijzondere prestatie en zijn daar trots op. Maar niet minder belangrijk dan het prestatie- element is het plezier en de bijzondere ervaring van het meedoen
en zwemmen op deze geweldige plek. De deelnemers roemden de afgelopen jaren de goede organisatie en de geweldige sfeer. Daar hechten de organisatoren van LoveSwim veel waarde aan en willen ze ook vasthouden.
LoveSwim wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, de financiële bijdragen van de deelnemers en steun van bedrijven en organisaties. De afgelopen jaren is LoveSwim gesteund door Café De Prik, Het Trutfonds, het Bob Angelo Fonds, Club Church en sauna NZ, iPabo, In Weer en Wind, Mr B en Hallie & Van Klooster Makelaardij.

Ook voor de editie 2018 is LoveSwim afhankelijk van van de steun van bedrijven en organisaties die zich willen verbinden aan een sympathiek sportevenement, dat in 2018 ongetwijfeld opnieuw zal uitgroeien tot een van de gezichtsbepalende events van Amsterdam Gay Pride.

Mogelijkheden om LoveSwim te steunen

Badmuts/Medaille

Print je logo op de badmuts of de keychord van de medaille die elke deelnemer ontvangt. Niet alleen op het evenement zelf een zichtbare bijdrage, maar ook in de beeldrapportages van het evenement.

Goodie bag

Alle deelnemers krijgen een goodiebag mee. Denk aan een kortingsbon, product of het tasje zelf als promotie- materiaal van jouw merk, bedrijf of organisatie.

Website/nieuwsbrief/flyer

Een vermelding of uitgebreider verhaal in onze uitingen. De flyer wordt in ruime getale verspreid in Amsterdam en op nationale en internationale zwem- en sport-evenementen. Digitaal wordt de flyer ook verstuurd naar nationale én internationale gay-media en gay-organisaties.

Gay Pride uitingen

LoveSwim gaat mee in de officiële uitingen van de Gay Pride Amsterdam. Ook dit gebeurt zowel nationaal als internationaal.

Evenement zelf

Op het evenement zelf is veel mogelijk: van startvlaggen, banners en posters tot drijvende objecten in het water.

Neem contact op

Heeft u zelf een idee, of wilt u de mogelijkheden bespreken zoals hierboven vermeld? Neem contact op met Jos Kuijs via 06 2602 0349 of jos@loveswim.nl

Neem contact op

Email ons voor meer info over sponsor mogelijkheden

jos@loveswim.nl

LoveSwim wordt gesteund door:

 

Hogeschool iPabo | Makelaardij Hallie & Van Klooster | Gay Swim Amsterdam | Club Church |Café Saarein|Nieuwezijds Gay Sauna Amsterdam | Amsterdamse Triathlons | Roeicentrum Berlagebrug