fun-triatlon

Altijd al een triatlon willen doen? Dit is je kans. We organiseren nu voor de derde keer de Love fun-triatlon. Dit jaar vindt de triatlon opnieuw plaats langs en in de Amstel en ook de medailles worden weer uitgereikt op het geweldige terras van Roeicentrum Berlagebrug.

De start is om 17:00 uur.

Zwemmen, fietsen, rennen
Als eerste duik je de Amstel in en zwem je 750 meter. Vervolgens stap je op je fiets en peddel je 20 kilometer en als laatste inspanning ren je 5 kilometer langs Amsterdams mooiste rivier. Het fietsparcours begint bij de oversteekplaats bij de Berlagebrug en eindigt daar ook. Als deelnemer aan de triatlon ben je een gewone verkeersdeelnemer, ook de verkeersregels en stoplichten gelden voor jou.
Bekijk hier het fiets- en loopparcours.

Verkenning van het parcours op dinsdagavond 31 juli
Op dinsdagavond 31 juli is er een verkenning van het fietsparcours. Doe je mee met de triatlon, dan raden we je sterk aan hieraan deel te nemen.
We verzamelen om 19.20 uur op de stoep bij de Roeicentrum Berlagebrug. Na een korte toelichting vertrekken we om 19.30 uur voor de verkenning.
Na afloop volgt een toelichting op het loopparcours.

Individueel of in team
Vind je drie onderdelen te veel of ben je bijvoorbeeld niet goed in hardlopen, dan kun je je met een team van twee of drie inschrijven en de taken verdelen. Ja, het is wel een fun-triatlon.
Geen super-de-super-fiets? Geen probleem. Ook met een oma-fiets kun je meedoen. Een helm is wel verplicht.

Kluisjes en douche
Kluisjes voor je spullen zijn er en je fiets wordt bewaakt en natuurlijk is er een warme douche na afloop.
Eten en drinken
Voor iedere deelnemer is er na de geleverde prestatie wat te drinken en wat fruit. Daarnaast is er een bar waar zo’n beetjes alles te krijgen is en om de honger te stillen is er een catering met Syrische hapjes.